Vrienden van Gemini.

Volleybalvereniging Gemini-Elst is een sportieve volleybalfamilie die al bijna 40 jaar ambitie en gezelligheid combineert. Gemini wil graag een lage contributie hanteren zodat het voor iedereen mogelijk is deze mooie sport te beoefenen.

Waarom ‘Vrienden van Gemini’?

Om onze ambities waar te kunnen maken is het nodig dat we investeren in onze jeugdleden. Door extra activiteiten, zoals bijvoorbeeld een volleybalclinic of een jeugdtrainer van formaat aan te trekken, binden we de jeugd aan onze vereniging en kunnen talenten zich beter ontwikkelen.
Extra activiteiten kosten geld en daarom zijn de ‘Vrienden van Gemini’ nodig!

Promotie.

Alle ‘Vrienden van Gemini’ krijgen een plaats op ons speciale sponsorbord. Dit hangt op een prominente plaats in Sporthal ‘De Helster’ tijdens de wedstrijddagen. Op het aanmeldingsformulier kunt u aangeven welke naam u op het bord vermeld wilt hebben.

Wordt ‘Vriend van Gemini’ !

Helpt u onze plannen waar maken?
Voor €30,- per jaar krijgt u een tekstvermelding op het bord Vrienden van Gemini. Een heel geschikte sponsormogelijkheid voor ouders/ familieleden die Gemini een warm hart toedragen. Uw bijdrage wordt rechtstreeks besteedt aan extra activiteiten voor onze jeugdleden. Op onze website kunt u de activiteiten volgen. Ook ontvangt u 2 keer per jaar ons clubblad ‘Gemini Gazet’.

Hoe wordt u ‘Vriend van Gemini’
Door het aanmeldingsformulier te downloaden en in te vullen bent u binnen enkele ogenblikken ‘Vriend van Gemini’.

Vragen?

Hebt u nog vragen? Mail gerust naar: sponsoring@gemini-elst.nl