BBQ & eindfeest 13 april

De laatste thuisdag van het seizoen komt er alweer aan. Time flies when you’re fun! Net als voorgaande jaren gaan we het seizoen knallend afsluiten met een feest. Het thema van dit jaar is ‘Gemini in de jungle’. Dus trek je apenpak uit de kast of doe je panterprintjes en groene kleding aan. Alles mag, niets is gek genoeg!

Maar er is meer… Dit jaar reïntroduceren we de eind-barbecue! Deze vindt plaats in de Oase van 17:30-19:30 uur. Inschrijven kost €10, waarvoor je een volledig verzorgde BBQ krijgt! Dat gaat gezellig worden én lekker. Maar het is natuurlijk ook een goede bodem voor het feest later op de avond!
We hopen jullie allemaal te zien op de laatste thuisdag op de BBQ en het feest!

 

GEZOCHT: ervaren en enthousiaste speelsters voor Dames 1!

Voor komend seizoen is Gemini op zoek naar enthousiaste speelsters voor Dames 1. Dames 1 speelt nu in de top van de promotieklasse en dat willen ze graag zo houden! Dus, ben je een getalenteerde volleybalster, met ervaring in minimaal de promotieklasse en heb je zin om in een leuk, relatief jong team te komen spelen? Kom eens meetrainen!

Tot aan de zomerstop trainen we op maandag en woensdag van 19.15 tot 20.45 uur in sporthal de Helster in Elst.  Stuur een mailtje naar marieke_m3@hotmail.com voor meer informatie.  Hopelijk tot snel!

Groot Gemini Grastoernooi

Groot Gemini Grastoernooi

“Lustrum!”

Zaterdag 29 juni 2019

Beste volleybal-liefhebbers,

De 5e editie van het Groot Gemini Grastoernooi komt er aan! De sneeuw ligt nog op het gras maar de organisatie van het mooiste toernooi van Gemini is al weer bij elkaar gekomen. En we gaan er weer een geweldig toernooi van maken en vanwege het lustrum het nog extra aandacht geven!

Het 4 tegen 4 grastoernooi, georganiseerd door volleybalvereniging Gemini uit Elst, vind dit jaar plaats op zaterdag 29 juni 2019 op het Cool Nature veld te Elst.

Binnenkort meer!

Dames 1 bedankt nieuwe sponsor! 

Gemini Dames 1 speelt dit seizoen in een nieuw wedstrijdtenue gesponsord door damesmodezaak bij EVY uit Elst.

De dames zijn flitsend van start gegaan en hebben de eerste drie wedstrijden gewonnen. Ze gaan dit jaar voor een top positie in de promotieklasse en hopen daarmee mee te kunnen doen om de promotieplaatsen naar de 3e divisie. Hopelijk dragen de nieuwe shirts, broekjes en tassen van bij EVY hier een steentje aan bij!

Gezocht

Gemini is dringend op zoek naar vrijwilligers die een steentje willen bijdragen binnen de vereniging. Elke bijdrage die je kunt leveren is meegenomen, om de groep mensen die op dit moment de vereniging draaiende houden te ontlasten.

Vele handen maken licht werk

Heb je ervaring in bestuurlijke functies of hou je van organiseren van diverse activiteiten, feesten of toernooien, meld je hier aan.

Start trainingen seizoen 2018-2019

Trainingen beginnen dit jaar op maandag 20 augustus.