Lid worden vrienden van Gemini (bedrijven)

Ambitieuze vereniging Volleybalvereniging Gemini-Elst is een gezellige sportvereniging die ontspanning biedt aan jong en oud, maar Gemini wil meer. Ze heeft de ambitie om de volleybalsport in Elst op een hoger plan te brengen en is op zoek naar ondernemers die met de volleybalvereniging Gemini willen samenwerken.

Gemini heeft een gezond financieel beleid. Gemini heeft een hoofdsponsor, alle volleybalteams hebben een kledingsponsor enadverteerders steunen de website en het clubblad de Gemini Gazet. Dankzij deze ondersteuning, de Rabobank Clubkascampagne en de Grote Clubactie slaagt Gemini erin de contributie voor haar leden betaalbaar te houden zodat het voor iedereen mogelijk is deze mooie sport te beoefenen.

Waarom ‘Vrienden van Gemini
Om onze ambities waar te kunnen maken is het nodig dat we investeren in onze jeugdleden.
Door extra activiteiten, zoals bijvoorbeeld een volleybalclinic of een jeugdtrainer van formaat aan te trekken, binden we de jeugd aan onze vereniging en kunnen talenten zich beter ontwikkelen. Extra activiteiten kosten geld en daarom zijn de ‘Vrienden van Gemini’ nodig!

‘Vriend van Gemini’ worden!
Gemini hanteert voor ondernemers een laag instaptarief. Voor € 100,- per jaar krijgt u een logovermelding op het bord en een link naar uw eigen website op www.gemini-elst.nl. Uw bijdrage wordt rechtstreeks besteedt aan extra activiteiten voor onze jeugdleden. Op onze website kunt u de activiteiten volgen. Ook ontvangt u 2 keer per jaar ons clubblad ‘Gemini Gazet’. U krijgt tevens toegang tot het ondernemersnetwerk en u kunt meepraten hoe de samenwerking op maat verder ingevuld kan worden.

Hoe?
Door het aanmeldingsformulier te downloaden en in te vullen bent u binnen enkele ogenblikken
‘Vriend van Gemini’.

Vragen?
Hebt u nog vragen? Mail gerust naar: sponsoring@gemini-elst.nl