Grote Club Actie

Succesvolle Grote Club Actie voor Gemini,

Een lastig jaar voor verenigingen, leden, kinderen, ouders, grootouders etc. Iedereen kreeg in de afgelopen maanden op een bepaalde manier te maken met corona. Wij, als, leden konden onze favoriete bezigheid niet uitoefenen. En al zijn de trainingen voor de jeugd gelukkig weer gestart, het is toch (allemaal) anders.

Hoe zorg je dan toch voor een succesvolle Grote Club Actie? Want je wil je vereniging natuurlijk wel helpen aan extra inkomsten, zeker nu! Onze jongste verkopers gingen er gewoon voor. Hetzelfde concept als voorgaande jaren werd ingezet maar dit jaar een enorme opmars van online verkopen. Zagen we vorig jaar 63 loten online verkocht worden dat waren er dit jaar 205! Volgens mij hebben daar een aantal ouders goed mee geholpen, dus dankjewel ouders. In totaal komen we uit op 547 verkochte loten. Dat levert Gemini € 1.280,00 op voor de clubkas en dat kunnen we goed gebruiken in deze tijd.

Iedereen die een lot heeft gekocht of verkocht bedankt voor jullie bijdrage!

GCA 2020 Cheque

PS: We maken kans op € 400,00 extra door een bericht te delen op Facebook en Instagram. Ga naar de pagina van Gemini, volg ons en ‘like’ dit bericht.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord