Dames 4 op zoek naar (ervaren) speelster!

Dames 4 is voor aankomend seizoen nog op zoek naar een (ervaren) speelster. Het liefst een middenaanvalster. Dames 4 speelt volgend seizoen in de 2e klasse, maar heeft ambitie om te promoveren naar de 1e klasse. Heb je interesse, meld je dan aan via:
tcdames@gemini-elst.nl en kom een keertje kijken tijdens de training.
Dames 4 traint tot de zomerstop op maandag van 20.30 u – 22.00 uur in sporthal de Helster.

Volleybaldames spelen Volleyball Nations League in Apeldoorn!

Op 28, 29 en 30 mei is het zover: de Volleybaldames spelen dan hun eerste wedstrijden van 2019 in Nederland! Oranje komt drie keer in actie in de Volleyball Nations League in het Omnisport in Apeldoorn.

Wat is de Volleyball Nations League?
De Volleyball Nations League is een jaarlijks toernooi voor de zestien beste volleyballlanden van de wereld. Deze landen gaan gedurende vijf weken de strijd met elkaar aan en spelen allemaal één keer tegen elkaar. Na de poulefase vindt de Final Six plaats: de vijf landen met de beste resultaten, plus de organisator van de finale, plaatsen zich hiervoor. Vorig jaar won Amerika het vrouwentoernooi. Nederland behaalde vorig jaar de Final Six, maar verloor vervolgens van China en Brazilië, waardoor het team van bondscoach Jamie Morrisson op de vijfde plek eindigde.

Tegen welke landen komt Oranje in actie in Apeldoorn?
De Volleybaldames komen in de tweede week van de Volleyball Nations League naar het Omnisport in Apeldoorn en zullen de strijd aangaan met Brazilië, Bulgarije en Polen. Niet de minste tegenstanders, het beloven spannende wedstrijden te worden!

Brazilië is op papier de lastigste tegenstander. Het team staat vierde op de wereldranking en werd vorig jaar ook vierde in de Volleyball Nations League.

Bulgarije debuteert dit jaar in de Volleyball Nations League. De ploeg van Ivan Petkov wist in 2018 de CEV European League te winnen, waardoor ze promoveert naar het hoogste niveau.
De laatste tegenstander, Polen, staat niet erg hoog op de wereldranking (26e), maar heeft vorig jaar bewezen wel met de wereldtop mee te kunnen. In 2018 behaalde de Poolse vrouwen een nette achtste plek in de Volleyball Nations League

Hoe ziet het speelschema eruit?
Op 28 t/m 30 mei vecht Nederland samen met Brazilië, Bulgarije en Polen om de punten. Alle vier de landen spelen één keer tegen elkaar. Dat betekent dat er twee wedstrijden per dag gespeeld worden. Hieronder vind je het speelschema:

Dinsdag 28 mei 16.30 uur – Bulgarije vs. Polen
19.30 uur – Nederland vs. Brazilië

Woensdag 29 mei 16.30 uur – Polen vs. Brazilië
19.30 uur – Nederland vs. Bulgarije

Donderdag 30 mei 16.30 uur – Polen vs. Nederland
19.30 uur – Brazilië vs. Bulgarije

Waar kan ik tickets kopen?
Kom jij de Volleybaldames aanmoedigen? Op de eventpagina van de Volleyball Nations League vind je een link naar de ticketshop. Daarnaast vind je op deze pagina extra informatie over het toernooi.

Tip! Ga met je hele team naar een wedstrijd! Het is niet alleen een leuke afsluiter van het seizoen, maar er is ook nog een speciale kortingsactie. Wanneer je met 10 (of meer) personen een wedstrijd gaat, krijg je een kaartje gratis!

Zien we jou op 28, 29 of 30 mei in het Omnisport?

BBQ & eindfeest 13 april

De laatste thuisdag van het seizoen komt er alweer aan. Time flies when you’re fun! Net als voorgaande jaren gaan we het seizoen knallend afsluiten met een feest. Het thema van dit jaar is ‘Gemini in de jungle’. Dus trek je apenpak uit de kast of doe je panterprintjes en groene kleding aan. Alles mag, niets is gek genoeg!

Maar er is meer… Dit jaar reïntroduceren we de eind-barbecue! Deze vindt plaats in de Oase van 17:30-19:30 uur. Inschrijven kost €10, waarvoor je een volledig verzorgde BBQ krijgt! Dat gaat gezellig worden én lekker. Maar het is natuurlijk ook een goede bodem voor het feest later op de avond!
We hopen jullie allemaal te zien op de laatste thuisdag op de BBQ en het feest!

 

GEZOCHT: ervaren en enthousiaste speelsters voor Dames 1!

Voor komend seizoen is Gemini op zoek naar enthousiaste speelsters voor Dames 1. Dames 1 speelt nu in de top van de promotieklasse en dat willen ze graag zo houden! Dus, ben je een getalenteerde volleybalster, met ervaring in minimaal de promotieklasse en heb je zin om in een leuk, relatief jong team te komen spelen? Kom eens meetrainen!

Tot aan de zomerstop trainen we op maandag en woensdag van 19.15 tot 20.45 uur in sporthal de Helster in Elst.  Stuur een mailtje naar marieke_m3@hotmail.com voor meer informatie.  Hopelijk tot snel!

Groot Gemini Grastoernooi

Groot Gemini Grastoernooi

“Lustrum!”

Zaterdag 29 juni 2019

Beste volleybal-liefhebbers,

De 5e editie van het Groot Gemini Grastoernooi komt er aan! De sneeuw ligt nog op het gras maar de organisatie van het mooiste toernooi van Gemini is al weer bij elkaar gekomen. En we gaan er weer een geweldig toernooi van maken en vanwege het lustrum het nog extra aandacht geven!

Het 4 tegen 4 grastoernooi, georganiseerd door volleybalvereniging Gemini uit Elst, vind dit jaar plaats op zaterdag 29 juni 2019 op het Cool Nature veld te Elst.

Binnenkort meer!

Dames 1 bedankt nieuwe sponsor! 

Gemini Dames 1 speelt dit seizoen in een nieuw wedstrijdtenue gesponsord door damesmodezaak bij EVY uit Elst.

De dames zijn flitsend van start gegaan en hebben de eerste drie wedstrijden gewonnen. Ze gaan dit jaar voor een top positie in de promotieklasse en hopen daarmee mee te kunnen doen om de promotieplaatsen naar de 3e divisie. Hopelijk dragen de nieuwe shirts, broekjes en tassen van bij EVY hier een steentje aan bij!

Gezocht

Gemini is dringend op zoek naar vrijwilligers die een steentje willen bijdragen binnen de vereniging. Elke bijdrage die je kunt leveren is meegenomen, om de groep mensen die op dit moment de vereniging draaiende houden te ontlasten.

Vele handen maken licht werk

Heb je ervaring in bestuurlijke functies of hou je van organiseren van diverse activiteiten, feesten of toernooien, meld je hier aan.

Start trainingen seizoen 2018-2019

Trainingen beginnen dit jaar op maandag 20 augustus.